Stort tack för att du deltog på vårt webinar ”Forskning möter verklighet- styrelsens ansvar för tillväxt och utveckling”.

Ladda ner presentationen här!

Forskning möter verklighet – styrelsens ansvar för tillväxt & utveckling

Hur kommer det sig att de flesta av oss är medvetna om behovet att förnya våra organisationer för at överleva, men inte gör något?

Välkomna till ett exklusivt tillfälle den 26 november kl 18.00 att lyssna och delta i ett samtal där forskning möter verklighet i frågor kring styrelsens ansvar för tillväxt och förnyelse.

Hur kommer det sig att de flesta av oss är medvetna om behovet av att förnya våra organisationer för att överleva, men ändå gör så lite åt det? Ytterst är det styrelse och ledning som har ansvar för att driva tillväxt och säkerställa företagets överlevnad. Men när kärnverksamheten slukar alla resurser, all tid och energi är utmaningen att faktiskt gå från idé till affär.

Välkommen till vårt webinar där vi gästas av författaren Mattias Axelson, doktor i företagsekonomi och forskare vid Handelshögskolan i Stockholm, House of Innovation. Mattias arbetar för att utveckla organisationers innovationsförmåga genom forskning, utbildning och rådgivning och har nyligen släppt boken: ”Dold potential-så skapas innovation utanför kärnaffären” . Även intervjuad i DN:

Vår andra gäst är Ariella Rotstein Gille som arbetar på ICAx -ICA´s egen innovationshub utvecklar nya digitala tjänster för ICA Gruppen och dess kunder.

Under kvällens samtal tar vi del av Mattias forskning kring innovation och får konkreta exempel på hur styrelsen kan arbeta för att lyfta fram den dolda potentialen i företaget. Ariella kommer att berätta och belysa hur detta rent praktiskt har tillämpats inom ICA.

Vi diskuterar även i mindre grupper för att ta del av varandras erfarenheter och lyfter sedan dessa perspektiv tillsammans med Mattias och Ariella.

Mötet kommer att genomföras via Zoom och länk skickas ut innan mötet. Ladda gärna ned Zoomappen innan mötet. Det brukar minska de tekniska utmaningarna. Vi öppnar länken kl.17.45 så att vi får chansen att mingla digitalt innan drar igång webinariet drar igång. Anmäl ditt deltagande här!

Varmt välkommen önskar styrelsen i Boarding for Success!

_______________________________________________________________________________________________

GÄST – BLI MEDLEM I STYRELSENÄTVERKET BOARDING FOR SUCCESS!

Du som önskar bli medlem i styrelsenätverket Boarding for Success innebär att du blir inbjuden till både digitala och fysiska träffar där styrelsearbete står i fokus. Du kan enkelt registrera dig här (medlemsplattformen MyClub) där du väljer betalningsformat, swish el faktura för vår årliga kostnad om 1 500 kr.

Vi ser fram emot din anmälan, varmt välkommen!