Välkommen på våra nätverksträffar och ta del av kunskaper och erfarenheter om frågor som rör eller berör styrelsearbetet.

Nedan finns kommande nätverksträffar och andra events, fler kan tillkomma. Längst ner i eventbeskrivningen hittar du ”lägg till i kalender” vilket vi rekommenderar. För att kunna vara med på våra event behöver vi din anmälan och den öppnar ca 1 månad i förväg, detta för att kunna skicka dig nödvändig information i förväg, t.ex. länk om det är ett digitalt event.

Månadsvis Veckovis Dagligen Lista Grid Tile
december 2022
januari 2023
februari 2023
padel

Padelevent med temamingel

Vi bjuder in alla betalande medlemmar till ett annorlunda BFS- event. Detta event passar alla utom er med skadade knän och armbågar möjligen... Vi utmanar er som aldrig spelat padel förut att anmäla er, rack finns att låna! Vi som aldrig spelat padel förr får en entimmeslektion med en instruktör och ni som kan spela får tips och tricks för att utveckla ert spel ytterliggare. Varmt välkomna! ...
08 feb
17:30 - 21:30
PDL Center
Frihamnen
mars 2023
april 2023
Inget evenemang hittades!

Från och med juni 2021 uppdaterades BFS hemsida och vi påbörjade en ny kalender vy. För att se tidigare event kan du kolla sidan ”Tidigare event 2010-2021”

Loading...