Pitcha din affärsidé för entreprenören och investeraren Douglas Roos, även känd från SVT’s serie Draknästet

Douglas Roos
Douglas Roos

Möt vår ödmjuka ”badass” entreprenör, riskkapitalist/investerare, styrelseproffs och gäst, Douglas Roos, som enligt honom själv

bara är en svennebanan från Vällingby!

Douglas kommer, förutom att ta oss med på sin egna resa, köra en Draknästet light med oss. Han om någon har gedigen erfarenhet för att veta vad som funkar och inte. Han har som entreprenör & riskkapitalist lärt sig den ibland hårda vägen.

– Sitter du med en affärsidé som du undrar skulle flyga?
– Sitter du med kapital som du är villig att investera i rätt person/idé
– Undrar du hur man skall tänka som ängelinvesterare eller vill du bara förstå hur man bör tänka för att ligga steget före när väl stunden är inne?

Vi söker därför två personer som kommer få pitcha sin affärsidé och få konstruktiv feedback, live av Douglas och oss i publiken! Hör av er till någon av våra ledamöter i styrelsen!

Om Douglas
Douglas Roos är mannen med mod. Han är mannen som sålde sin flashiga BMW och köpte en gammal VOLVO för att kunna dra igång ett nytt bolag oavsett vad folk skulle tycka och tänka runt omkring. Han är mannen som älskar chips och godis men som inte tummar på träningen som han har schemalagt i sin kalender (life hack)!

Han har drivit bolag ända sedan universitetstiden och motivationen tror han har varit en uppväxt utan direkt ekonomisk frihet och trygghet. Det att kunna välja själv och slippa hamna i beroendeposition har varit hans inre motivation och drivkraft. Pengar gör livet lite enklare helt enkelt!

Douglas brinner för människor med mod & en passion, barnen (måste man ha stenkoll på vad som hände när i historien?), invandringen (våga ställa krav!) och mycket mer! Som framgångsrik entreprenör, inom bland annat fastigheter, medicinteknik och digital media, kan man även göra skillnad och det försöker Douglas göra så ofta han kan.

Den professionella resan
Han jobbade med EG-rätt på EU-kommissionen i Bryssel en period på nittiotalet. Han var med att grunda Ladbrokes Norden och mitt i en finanskris startade han Nyheter 24 tillsammans med Patrik Sandberg. Han var en av drakarna i andra säsongen av svenska serien Draknästet och han är nu kanske mest aktuell genom att ha tagit mediabolaget VO2 Cap  , som förvärvar bolag inom media och tech, till börsen. På VO2 Cap jobbar man med kvalitet framför kvantitet.

KVÄLLENS VÄRD
Stort tack till PE Accounting som tillhandahåller lokal för detta event!
”PE ACCOUNTING – AUTOMATISKT AFFÄRSSYSTEM

Digitalisering räcker inte längre. I över 10 år har vi hjälpt bolag att växa genom marknadsledande automatisering och en ekonomitjänst i världsklass. Vi kallar det tech with a human touch.”

Vill du veta mer om honom (klart du vill!) så anmäler du dig genast!

ANMÄLAN
Medlem?
Du får/har fått kallelse via mail men kan även anmäla dig genom att logga in på din MyClub- profilsida.
Gäst? Välkommen att anmäla er här.
Vill du PITCHA din affärsidé? Gör det HÄR.
Vill du INVESTERA och är intresserad att komma på detta event? Visa intresse HÄR.

GDPR
När du anmäler dig till detta evenemang godkänner du automatiskt att:
-finnas med på en deltagarlista synlig för alla deltagare
-samt även på bild som delas i sociala medier.
Listan med namn får ej användas i reklamsyfte eller missbrukas på annat sätt.

BLI MEDLEM I BOARDING FOR SUCCESS STYRELSENÄTVERK
Bli medlem genom att registrera dig och betala ditt medlemskap via vår digitala plattform, My Club.
Vi genomför ca 6-8 kvällsträffar & ca. 9 lunchträffar per år som ger dig med ett genuint intresse för verksamhetsstyrning och styrelsearbete, kunskap och nya, fördjupade, kontakter i området. Är du dessutom certifierad styrelseledamot så lägger vi gärna upp dig i vår kandidatbank!

INVESTERING 
Investeringen är 1500SEK år ett och följande år 1400SEK ex moms. Ett medlemsskap hos BFS löper årsvis, Januari – December.

Följ oss gärna på LinkedIn och läs mer på vår hemsida.

Vi hälsar medlemmar och gäster varmt välkomna till en kväll du inte vill missa!

Datum

apr 27 2023
Expired!

Tid

17:00 - 20:00
PE Accounting

Platser

PE Accounting
Fleminggatan 14, 112 26 Stockholm