Advisor – ett komplement till styrelsen

Vad innebär det egentligen att vara en ”advisor” rådgivare, i ett bolag och vad innebär det för företaget att anlita en advisor eller att ha ett s.k. advisory board? Hur skapar man balans mellan styrelsearbete och ett advisory board? Finns situationer eller tidpunkter när det ena är bättre än det andra?  Advisor-rollen är många gånger en underskattad resurs som också kan vara en bra inkörsport så att ägare och ledning kan lära känna en ny styrelseledamot.

Detta och mer kommer vi att avhandla på nätverksträffen den 23 oktober. Per Landquist som är ansvarig för Boardio i Sverige och själv advisor i olika bolag delar med sig av sina erfarenheter och ger råd hur man kan tänka och agera. Boardio är ett globalt ekosystem för affärsrådgivning och förmedlar rådgivare och styrelseledamöter inom olika områden och företagstillväxt. Moderator är Magnus Heinstedt, styrelseledamot i Boarding for Success och arbetar som rådgivare i företag med inriktning på finansiering och tillväxt.

Under kvällen är ambitionen att några företag får presentera sig som också söker advisors. Alla deltagare får dessutom ett digitalt ex av Boardios ”Handbook on Advisors” en praktisk guide för företagare och blivande advisors!

Har du ett bolag eller känner till ett bolag som söker medlem till ett Advisory Board kontakta Magnus eller Per för mer information.

När vi närmar oss kommer vi komplettera information om lokal samt öppna upp för gäster. Medlemmar anmäler sig via Mina Sidor ( My Club)

Varmt välkomna

BFS Styrelsen

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Datum

okt 23 2024

Tid

17:30 - 20:00

Platser

Vi återkommer med plats
Restaurang i centrala Stockholm
Kategori
BFS

Arrangör

BFS
E-post
Styrelse@boardingforsuccess.se