Julmingel och framtidens hybridarbetsliv

Välkomna till årets BFS julmingel med intressant föredrag om framtidens hybridarbetsliv. Denna gång möts vi hos Senab i deras lokaler på Regeringsgatan 66.

Senab skapar rum som befriar sinnet!

Som en av Nordens ledande leverantörer av inredning för offentlig miljö med fokus på kontor, hotell, restaurang och butik har vårt mål alltid varit att stärka våra kunders varumärken.

På senare år har frågor som rör digitala arbetssätt i aktivitetsbaserade miljöer och co-working varit uppe för diskussion, frågor som nu fått brännande relevans efter pandemin. Det talas allt mer om morgondagens hybrida arbetsliv och hur vi ska jobba i mer distribuerade team framöver. Detta är en utmaning då företag behöver hitta nya rutiner kopplade till digitala arbetssätt och en arbetskultur som får medarbetare (ofta flera hundra, eller tusen!) att känna sig inkluderade.

Hur kan stora och små företag gå till väga för att hitta strategier för morgondagens hybrida arbetsliv? Lyssna på kvällens föreläsning med Mille Beckman (COO & senior rådgivare från GoToWork) om framtidens hybridarbetsliv och hur man hanterar/planerar för det som ledning/styrelse.

Mille Beckman är digital strateg och rådgivare inom verksamhetsutveckling av arbetssätt och arbetsplatser. Han är en flitigt anlitad föreläsare kring framtidens arbetsliv och en av få experter i Sverige på att få fysiska och digitala miljöer att interagera utan gränser.

Mille har under sina 20 år inom IT- och telekombranschen sett hur distansarbete och framtidens arbetsliv gått som en röd tråd, där hans senaste roll var Head of Digitalization and Change Management – Prof Services på Telia. Han var även bolagets talesperson i frågor kopplade till digitalisering av arbete och arbetsplats. Idag är Mille COO & senior rådgivare på GoToWork som hjälper företag, organisationer och myndigheter att designa hållbara arbetsliv.

 

Anmälan: Medlemmar får kallelse på mail eller anmäler sig genom att logga in på sin profilsida.

Är du gäst och vill bekanta dig mer med oss och vårt styrelsenätverk, är du välkommen att anmäla dig >>>>> här.

Vi hälsar medlemma och gäster varmt välkomna!

GDPR

När du anmäler dig till detta evenemang godkänner du automatiskt att finnas med på en deltagarlista synlig för alla deltagare, samt även på bild som delas i sociala medier. Listan med namn får ej användas i reklamsyfte eller missbrukas på annat sätt.

BLI MEDLEM I BOARDING FOR SUCCESS STYRELSENÄTVERK

Är du ej medlem och önskar bli medlem kan du anmäla dig och betala ditt medlemskap via vår digitala plattform, My Club. Vi genomför ca 6-8 träffar per år som ger dig kunskap och nya kontakter. Investeringen är 1 500 kr år ett och följande år 1 400 kr ex moms. Följ oss gärna på LinkedIn och läs mer på vår hemsida.

 

Datum

dec 07 2022
Expired!

Platser

Senab, Regeringsgatan
Regeringsgatan 66