Inspiration kring hur professionellt sammansatta styrelser kan bidra till företagets utveckling och tillväxt med fokus på ägarledda bolag.

Välkomna till årets första seminarium på temat Värdet av extern och professionell kompetens i styrelsearbetet

Under kvällens seminarium vill vi inspirera till hur professionellt sammansatta styrelser kan bidra till företagets utveckling och tillväxt med fokus på ägarledda bolag.

Många ägarledda företag påbörjar sin utvecklingsresa med en styrelse bestående av familjemedlemmar och vänner, men för en hållbar affärsutveckling och att nå uppsatta mål är det avgörande att säkra rätt styrelsekompetens med hänsyn till bolagets utvecklingsfas.

Ikväll möter du Maria Mattsson Mähl, vd och företagsledare sedan 25 år, och sedan ett decennium entreprenör och affärsängel, som delar med sig av sina erfarenheter i ämnet. Maria har mottagit flera utmärkelser bl a Årets Kvinnliga Gasell och har en bred erfarenhet av styrelsearbete från aktiebolag i olika branscher och ideella föreningar. Hon har arbetat i styrelsen för Svenskt Näringsliv, och arbetar idag i partistyrelsen för Liberalerna.

Under kvällen har vi också diskussionsgrupper där bolagsägare och erfarna styrelseledamöter/ordföranden får möjlighet att diskutera frågor kring styrelsearbetet och vad extern styrelsekompetens kan bidra till.

Seminariet vänder sig till dig som

– är ägare/delägare av företag med mål att utveckla styrelsekompetensen eller

– har utbildning och erfarenhet av styrelsearbete (exkl bostadsrättsföreningar)

Eventet har ett begränsat antal platser för att skapa den bästa dynamiken i diskussionerna så anmäl dig redan idag.

När du anmäler dig till detta evenemang godkänner du automatiskt att vara med på en deltagarlista synlig för alla deltagare, även på bild som delas i sociala medier.

Är du inte medlem, men intresserad, är du välkommen att anmäla dig här

Tid 18:00 – 19:00 anmälan Här!

Vi ses online, möteslänk öppnas ca 17:30 och du får en länk i din mail.

Varmt välkomna önskar Boarding For Success i samarbete med kvällens värd Consulting och Executive Searchföretaget Crozz .