Välkommen till ett seminarium med två av Sveriges mest engagerade valberedningsintresserade. Suzanne och Agneta har erfarenhet av olika typer av rekrytering till styrelser från flera roller och perspektiv. De har också tagit fram en modern valberedningsutbildning som satts upp av både Styrelseakademien Stockholm och Dagens Industri. Suzanne och Agneta kommer att berätta hur det bör gå till, hur det kan gå till och hur du som söker styrelseuppdrag kan agera för att hitta rätt match.

Innehåll:

  • Inledning – vi ritar upp kartan – tillgång och efterfrågan
  • Vem är det som bestämmer vilka som ska ingå i styrelsen
  • Hur kan arbetet/sökningen gå till (vi ger exempel på olika typer av bolag) bra resp dåliga exempel
  • Hur ska du tänka/agera som vill ha styrelseuppdrag? Hur hittar jag rätt bolag för mig?
  • Sätt dig in i bolagets och valberedarens roll och uppgift, vad behöver de egentligen?
  • Ordförande resp ”vanlig ledamot”. När kan jag ta mitt första ordförandeuppdrag?
  • Att tänka på när man är ny i styrelsen – teamet

Om föredragshållarna

Suzanne Sandler

Suzanne Sandler

Suzanne Sandler

Tidigare vd för Styrelseakademien Sverige och Stockholm. Utvecklade ett antal styrelsetjänster och utbildningar där  Kandidatbanken var en. En förmedlingstjänst där hundratals styrelseledamöter rekryterats genom åren till styrelseuppdrag i alla typer av bolag över hela landet. Har lång erfarenhet som valberedare i olika typer av organisationer. Idag aktiv i bland andra Dustin, Nyfosa, Ambea, Svenska Aerogel, Plejd och Ecorub.

Agneta Franksson

Styrelseproffs från ägarledda, noterade bolag, stiftelser och föreningar. Mottog årets Supergasell av Dagens Industri 2016 som ordförande för ett tillväxtbolag i Skåne. Lång erfarenhet av styrelserekryteringar både som kandidat och som ordförande och valberedare. Ackrediterad lärare i styrelsearbete hos Styrelseakademien.

När: 17:30-19:30 (19:30-20:00 frivillig mingel)
Var: Digitalt, information skickas till de anmälda. Anmälan här!

OBS: Kom gärna in vid 17:15 för mingel/presentation i mindre rum, faciliterad av zoom expert!

GDPR

När du anmäler dig till detta evenemang godkänner du automatiskt att finnas med på en deltagarlista synlig för alla deltagare, samt även på bild som delas i sociala medier. Listan med namn får ej användas i reklamsyfte eller missbrukas på annat sätt.

Evenemanget sker digitalt . Separat inbjudan med länk skickas ca en dag innan evenemanget.

BLI MEDLEM I BOARDING FOR SUCCESS STYRELSENÄTVERK

Är du ej medlem och önskar bli medlem kan du anmäla dig och betala ditt medlemskap via vår digitala plattform , My Club. Vi genomför ca 6-8 träffar per år som ger dig kunskap och nya kontakter. Investeringen är 1 500 kr år ett och följande år 1 400 kr ex moms. Följ oss gärna på LinkedIn och läs mer på vår hemsida.

Varmt välkommen önskar styrelsen i Boarding for Success!

Tack till vår värd Bra Samarbete för tillgång av och facilitering via Zoom!

 

Vi hjälper dig att interaktivt leda, utbilda och utveckla grupper online.
Med vår mångåriga erfarenhet vet vi exakt vad gruppmedlemmar behöver  för att vara engagerade och målfokuserade under digitala möten eller kurser.

Vi kan även hjälpa med att facilitera dina stormöten, exempelvis stämmor, konferenser och kick-off online. Vi anpassar våra insatser utifrån dina och ditt teams behov.