Vi avslutar ett år som inneburit stora utmaningar och omställningar för alla. För oss på BFS har det, som för så många andra, inneburit en omställning till digitala plattformar.

Vi har saknat de fysiska nätverksträffarna, dock har omställningen underligt nog fört med sig flera positiva aspekter. Vi har nått fler som kunnat delta på våra medlemsträffar och workshops, våra medlemmar har känt att de kommit varandra närmare i små grupper och vi har enkelt kunnat möta er för en kaffe online.

 

Vi ser fram emot att i framtiden erbjuda både fysiska och digitala nätverksträffar vilket kommit upp som ett önskemål från medlemmar som flyttat längre bort och intressenter från andra delar av vårt avlånga land!

Vi ses 21 januari på vårens första workshop!

God jul och gott nytt år!

Önskar styrelsen

Katarina KnutzHanna NordinJenny FurtenbachKasewa Dabagh CelepliYlva Hasselbom-MarteliusUlrika Englesson SandmanMarlene JegebornEva Norén och Natasha Belinska