Välkommen till en nätverksträff hos vår värd Alumni som bjuder oss på fördjupad kunskap hur man bygger högpresterande styrelseteam.

På bild från vänster, Ylva Bäckström, Johan Östlin, Ninoush Habashian

Kvällens värd Alumni bjuder oss på en panel som leds av Ylva Bäckström på Alumni. Vi får lära oss mer av Johan Östlin, psykolog och konsult inom Leadership Consulting på Alumni samt Ninoush Habashian VP, Head of Commercial Integrations, CEO Strategy and Business Development på Telia i frågan:

”Vad är det som gör att vissa grupper sluter sig samman och presterar som bäst när det behövs som mest?”.

Som vanligt har vi en bikupa i ämnet för alla deltagare där vi kunskapsöverför mellan varandra och lyfter fram goda exempel.

Agenda:

17.30 Samling, mat/dryck

18.00 Panel, bikupa och diskussioner

20.00 Kvällen är slut

När du anmäler dig till detta event godkänner du automatiskt att ditt namn/företag och mailadress finns med på en deltagarlista som alla på träffen får tillgång till. Denna lista får dock ej användas i annat reklamsyfte. Anmäl ditt deltagande här!

Stort tack till vår värd denna kväll Alumni som erbjuder styrelseutbildningar, se mer info på denna länkAlumni is a leading consultancy within leadership services in the Nordic region. For more than 25 years we have developed tools and services in order to strengthen the organisations and teams of our clients. Since 2007, we are part of the Harvey Nash Group which enables us to service our clients seamlessly across borders. Through a service offering ranging from Executive Search and Leadership Consulting to high-level Board Advisory Services, we support our clients business success. Our network consists of high performing individuals in different phases of their career.

ERBJUDANDE FRÅN ALUMNI

Som medlem i BFS nätverk erbjuds du en personlig konsultation från en av Alumnis konsulter när du bokar en plats i styrelseprogrammet, Alumni Board Readiness Program. Uppge koden BFS vid anmälan eller kontakta Alumni via academy@alumniglobal.com

Denna träff är avsedd för medlemmar i nätverket Boarding for Success, men vi välkomnar nya gäster som har intresse av medlemskap i nätverket. Medlemskap 1500 kr/år.

Varmt välkommen!

Vänliga hälsningar styrelsen i Boarding for Success.