Välkommen till vårens första träff den 27 januari som kommer att handla om framtidens sätt att professionellt tillsätta styrelser, hur kommer det att gå till?

Skärmavbild 2016-05-15 kl. 21.00.35

Jan Andersson (längst till vänster)
Oberoende styrelseledamot i Swedbank Robur Fonder och ordförande i dess ägarstyrningsutskott. Sitter i år i elva valberedningar bl a H&M, Alfa Laval, Atlas Copco, Boliden, Hexagon och Securitas samt ordförande i fem av dem.

Maria Eriksson
Många år som headhunter, idag VD för Poolia Executive Search AB.

Eric Gisaeus
Entreprenör och grundare av bland annat Leeads AB, ett av Sveriges största säljbolag inom nätannonsering, Hyper Valley AB ett utvecklingsbolag med bland annat Ocast.com som första produkt samt med grundare till Breakit.se som är en svensk nyhetssida om techbolag och startups.

Pia Sehm
Opinionsbildare, fd journalist på TV4 samt flitigt anlitad talare och moderator.Denna träff vänder sig till Boarding for Success medlemmar med gäster och partners.

Johan Strandberg
Arbetar med ägarstyrning i SEB Fonder. Sitter i år i femton valberedningar, bland annat Addtech, Axfood, Castellum, HiQ, Intrum Justitia, Loomis, NCC, Securitas, Swedish Match och Telia.

Moderator Anna Bellman
Anna har erfarenhet från ledande postioner inom näringslivet, tidigare radio- och tv-journalist och nu eget bolag som talare, föreläsare och ofta anlitad moderator i Almedalen och nu senast i december 2015 för Årets VD på Berns.

Vi samlas 17.30 med mingel, enklare förtäring och dryck. Klockan 18.00 startar paneldiskussion kring framtidens sätt att tillsätta styrelser, efter panelen blir det tid för frågor, kaffe och mer nätverkande. Klockan 20.00 avslutas träffen.

Datum: onsdag 27 januari 2016

Tid: 17.30 – 20.00

Plats: OBS, Sveavägen 20, Grant Thornton

Anmäl dig här

Denna inbjudan går exklusivt till dig som medlem. Välkommen att ta med en gäst.

Vi tackar Poolia Executive Search som är värd på denna träff.

Skärmavbild 2016-05-15 kl. 21.01.34

Varmt välkommen till denna träff önskar styrelsen i Boarding for Success!