Kul att så många slöt upp på gårdagens träff kring styrelsens roll och företagets innovationskraft. Kvällens panel som bestod av Kerstin Hessius, ledamot Vasakronan, Per Sundin, Ordförande för Capitol Music Group,Annika Steiber, Vd Innoway och Fredrik Wirdenius, Vd Vasakronan som alla delade med sig av erfarenheter och och intressanta synpunkter kring innovation och styrelsens arbete. Stort tack till alla i panelen, Vasakronansom sponsrade kvällens träff samt alla ni som kom.


Kerstin Hessius , Styrelseledamot i Vasakronan AB (publ), Arlandabanan Infrastruktur AB, Björn Borg AB, SPP Pension & Försäkring AB (publ), Svensk Danska Broförbindelsen, Vasakronan Holding AB, Hemsö Fastighets AB.


Per Sundin,  Ordförande för Capitol Music Group AB, ledamot i Universal Music Group AB, Polar Music International AB, M&L Records AB samt Brombergs Bokförlag AB. Per arbetar som VD för för Universal Music AB.

Dr Annika Steiber,  Board of Directors Swedish-American Chamber of Commerce – San Francisco. Grundare och VD för INNOWAY.

Fredrik Wirdenius, Vd Vasakronan