Integritet sägs alla skola ha men var går avvägningen mellan integritet och smidighet? Vilket pris får Du betala för integritet? Hur mycket integritet kan vara lämpligt? När blir Du omöjlig? Detta är besvärliga frågor på individuell basis. Sedan kommer även gruppdynamiken in i problemställningen. Varför går det ibland fel i styrelserummen, där så många kunniga individer samlats för att göra sitt bästa? Dessa frågor kommer att Catharina Lagerstam att diskutera vid vårt kommande seminarium som belyser mod, integritet och smidighet i styrelsearbetet.

Catharina Lagerstam är ek dr, civ ek och civ ing, och ”uppfann” Value-at-Riskmodellerna.Idag arbetar hon som styrelseproffs och fristående rådgivare inom finansområdet. Hon har lång erfarenhet av finansbranschen och riskhantering. Hon har bl.a. arbetat som Risk manager på Storas finansbolag i Bryssel, på Bankstödsnämnden, och på Clearstream i Luxemburg. Sedan 2008 arbetar hon som styrelseproffs och sitter nu i styrelserna för t.ex. Erik Penser Bank, ICA Banken, Kommuninvest, Landshypotek Bank och Franska Skolan. Catharina har också blivit belönad med priset ”Årets Ryggrad” för att hon som styrelseledamot i HQ Bank larmade om en felaktigt värderad tradingportfölj.

Det är begränsat antal platser så vi välkomnar våra medlemmar och ev gäster till medlemmar. Anmäl dig med koden du har fått i inbjudan.

Datum:  Måndagen den 23 mars

Tid:   17.30

Vi inleder kl 17.30 med mingel och tilltugg.

Föredraget beräknas börja ca kl.18.00 och vi beräknar att vara klara runt kl. 19.30.

Plats:   DLA Nordic KB, Kungsgatan 9, Stockholm

Osa:  Välkommen med din anmälan här    senast den 18 mars.

Ett stort tack till Advokatfirman DLA Nordic KB som välkomnar oss denna kväll!

DLANordic-Pantone285_main_slider