Vårt samhälle har utvecklats och idag är det inte längre kompetens allena som är viktig, utan också vilka preferenser som finns hos varje individ och hur dessa kan användas och komma till sin rätt på bästa sätt i samverkan med andra. Men hur får du fatt i potentialen och möjlighet att förstå hur den kan användas på bästa sätt och även kopplas till en verksamhet och affär?

Vi får en möjlighet till inblick i en modern metod som grundar sig på forskning och hur potentialen tas tillvara i styrelsesammanhang. I Workshop-form får vi också pröva metoden i praktiken och hur vi sedan kan ta med oss lärdomar i ett styrelsearbete och andra sammanhang.

Moderator under kvällen är Marika Skärvik , tidigare mentor i Styrelsekraft, tillika VD och grundare av PerformancePotential som utvecklat metoden. Marika sitter även i ett par styrelser och jobbar också aktivt med ledarskapsfrågor och mentorskap. Hon har bl a fått utmärkelsen ”Årets Chef” av Tidningen Chef.

 

Anmäl dig här

Ta med din input till träffen och/eller starta diskussionen redan innan på Boarding For Success Facebook-sida   eller på vår Linkedin-sida

Vi samlas 17.30 med mingel och tilltugg och föredraget börja ca 17.45
Endast medlemmar och gäster till medlemmar.

Datum:  Tisdag 17 februari 2015
Tid:  17.30
Plats: PerformancePotential, Sveavägen 98, plan 2. Rådmansgatans T-bana.

Stort tack till PerformancePotential  som sponsrar oss denna kväll.