Nya och ökade krav från ägare, kunder, myndigheter och omvärlden gör att styrelsearbetet måste reformeras och moderniseras. Det gäller inte minst när frågorna handlar om CSR, ansvar och hållbarhet – frågor där den tidigare synen att styrelsens arbete först och främst ska ledas av aktieägarfokus blir alltmer otidsenlig. Seminariet ger ingångar för en styrelse som vill ta tag i hållbarhetsarbetet och ger perspektiv på vägar framåt.Vi lyssnar till Martin Hallberg VD UpHigh AB och Sandra Klackenborn konsult på Ethos International.

Martin Hallberg  är grundare och VD för konsult- och omvärldsbevakningsföretaget UpHigh AB  , tidigare verksam vid Utrikesdepartementet, FN:s organ förindustriell utveckling (UNIDO) i Etiopien och i Wien, samt vid International Idea i Stockholm.

Martin har gedigen erfarenhet av det tvärdisciplinära område som hållbart företagande inefattar och arbetar aktivt som rådgivare åt flera stora svenska  företag och institutioner.

 

UpHigh driver tillsammans med StyrelseAkademien Sveriges första certifieringsbara styrelseutbildning i hållbart företagande.

Sandra Klackenborn  arbetar som konsult på Ethos International  med framförallt supply chain management. Sandra har mångårig erfarenhet från ledande positioner inom tjänstesektorn och har arbetat med organisationsutveckling, personalfrågor samt hållbarhetsfrågor i stort.

Sandra kommer att tala om hur man går vidare i organisationen för att implementera när man har en styrelse som är övertygad. Supply chain management är ett område på framfart inom hållbarhetsområdet, men i inköpsorganisationen är man ofta ovan vid dessa frågor. Vi kommer att få lyssna på hur multinationella företag implementerar detta. Sandra berättar om sina erfarenheter vid implementering och utbildning av supply chain management  i utländska underbolag.

Anmäl dig här  

Ta med din input till träffen och/eller starta diskussionen redan innan på Boarding For Success Facebook-sida eller på vår Linkedin-sida  .

Vi samlas 17.30 och minglar innan själva programmet drar igång.

Datum:  Måndag 24 November

Tid:  17.30

Tema:  Hållbart företagande med CSR i styrelser – ingångar och perspektiv 

Plats:  Norra Brunn, Surbrunnsgatan 33, Stockholm

Stort tack till kvällens värdar, Uphigh och Norra Brunn som bjuder på lättare förtäring samt dryck.

bfs6