Den 15 oktober besöker vi Bolidens huvudkontor och får ta del av Bolidens spännande resa på temat – Hur får man ett företag i en traditionellt mansdominerad bransch att bli jämställt. Lennart Evrell, CEO, kommer att berätta om hur de arbetat och arbetar vidare med jämställdhet. Under Industridagen i Göteborg tilldelades Boliden ”Jämställdhetspris 2013” av Annie Lööf.

Juryns motivering löd:

”Ett företag inom en av våra viktigaste basindustrier har genom medvetna satsningar fått kvinnor att bli bergarbetare och har ett smältverk med en majoritet kvinnor i ledningen. Det här är företaget som befordrar personal under deras föräldraledighet och tidigt tryckte på betydelsen av pappaledighet. Företaget spränger därmed inte bara berg, utan också många fördomar om gruvbranschen. Industrins jämställdhetspris 2013 går till Boliden.”

Anmäl dig här

Ta med din input till träffen och/eller starta diskussionen redan innan på Boarding For Success Facebook-sida   eller på vår Linkedin-sida .

Vi samlas 17.30 och minglar innan själva programmet drar igång. Boliden bjuder på sallad och dryck samt kaffe i pausen.

Datum:  Onsdag 15 oktober

Tid:  17.30

Tema:  Företagsbesök hos Boliden med tema Jämställdhet

Plats:  Boliden HQ, Klarabergsviadukten 90, Stockholm

Stort tack till Boliden som sponsrar kvällens event!

Ska-rmavbild-2014-09-17-kl.-12.52.53_main_slider

 

 

Varmt Välkommen!