Vill du bli vår Partner?

Att vara partners handlar om att ge och ta och stötta varandras verksamheter. Våra partners är utvalda för att de är framgångsrika och kunniga inom sina respektive områden, för att de värdesätter vår verksamhet och vill stötta oss i vår vision att är att vara Sveriges vassaste styrelsenätverk. Våra partners ska med sin kompetens även innebära värde för våra medlemmar.

För mer information om partnerskap kontakta någon av oss i styrelsen eller skicka en intresseanmälan här.

Att vara partner innebär bland annat att:

  • Stå som värd för exklusiva träffar
  • Delta kostnadsfritt på nätverksträffar
  • Marknadsföra och positionera företaget utifrån ett styrelseperspektiv i nätverket.
  • Kostnadsfritt annonsera lediga styrelseuppdrag
  • Få professionell stöd i din rekrytering av ledamöter.
  • Skapa och utveckla personliga relationer med Sveriges vassaste och trevligaste ledare

 

Våra Partners:

 

Motivation.se

Vi är en källa till kunskap och inspiration för dig som leder i vardagen. Vi samlar kunskap, forskning och strömningar inom ledarskap, motivation och goda prestationer på en lättillgänglig plats – allt för att du ska kunna hålla dig uppdaterad och fortsätta utvecklas samtidigt som du hinner med din dagliga verksamhet.

 

Grant Thornton Logo

Grant Thornton tillhandahåller tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Under ett år stöttar vi cirka 27 000 företag och organisationer i Sverige i ekonomiska frågor. Grant Thorntons varumärkeslöfte är att hjälpa våra kunder att frigöra potentialen att växa.

 

Bildresultat för styrelseakademien

Styrelse Akademien bildades 1991 och är en oberoende, ideell förening som finns i hela landet. Vi är Europas näst största styrelseinstitut med nära 7000 medlemmar och har blivit Sveriges ledande forum för professionell utveckling av styrelseledamöter och ägare.

 

Bildresultat för setterwalls

Setterwalls är Sveriges äldsta advokatbyrå. Vår historia går tillbaka till 1878 då juristerna Nils Setterwall och Oscar von Koch köpte ”Advokatföreningen, Juridisk Affärsbyrå” i Stockholm. Nils Setterwall var också en av grundarna till Advokatsamfundet 1887.

 

 

Bildresultat för Cushman & Wakefield

WE ARE A FORCE FOR ACTION. Fueled by ideas, expertise and dedication across borders and beyond service lines, we  create real estate solutions to prepare our clients for what’s next.

 

 

 

The First ImpresBildresultat för the first impression companysion Company erbjuder utbildningar för personal som är en del av företagets första intryck. Företrädesvis är det personer som jobbar i receptionen eller som värdar som tar emot företagets gäster och besökare. Vi fokuserar på att tydliggöra innebörden av det första intrycket, vad som händer de första sju sekunderna och hur det påverkar upplevelsen av företaget, mötet och värden.