Vilken plats bör hållbarhetsarbetet ta i styrelserummet & hur kopplar vi det till företagets affär?

Vilken plats bör hållbarhetsarbetet ta i styrelserummet & hur kopplar vi det till företagets affär?

Vi har bjudit in Helena Torhage från Backing the Future och Cozette Wachmeister
från Removement.

Helena och Cozette hjälper oss förstå varför hållbarhet är en styrelsefråga och hur affären kommer påverkas av hållbarhet än mer framåt. Det handlar om ett holistiskt styrelsearbete och att bygga verksamheten med både lönsamhet och ett ansvar för människor och miljö i fokus. Under kvällen går vi igenom de olika aspekterna av hållbarhet, omvärldsläget, hållbarhetskommunikation, klimatinvesteringar och att framtidssäkra sin styrelse. Deltagarna får även tips hur de arbetar vidare med frågorna samt på KPI:er som styr företaget i rätt riktning.

Cozette Wachtmeister har flerårig erfarenhet av att bygga och driva företag inom tech. Hennes utbildningsbakgrund är inom beteendevetenskap och hon hittade tidigt sätt att koppla ihop teknik, människa och hållbarhet. Hon har grundat och driver sedan tre år tillbaka Removement, ett bolag inom climate fintech. Hon sitter i senior advisory board för AI-startupen Tendium och är mentor för kvinnliga entreprenörer från Mellanöstern genom Svenska Institutet. Hon sitter även i styrelsen på PeopleProvide. Cozette har en holistisk syn på ledarskap, och menar att man behöver ta hänsyn till alla områden kring en verksamhet som människor, produkt, samhälle och miljö, för att verkligen lyckas som företag i en ständigt föränderlig värld.

Helena Torhage har i snart 20 år jobbat med marknadsföring och kommunikation, först på byråsidan och sedan genom sitt egna konsultbolag. Under de senaste åren har hållbarhet varit den röda tråden i hennes åtaganden. Nu driver hon även Backing The Future som är ett företagsnätverk och en kunskapshubb för hållbarhetsfrågor. Backing The Future arbetar tillsammans med sina medlemsbolag för att accelerera omställningen till en hållbar värld. Detta genom forum för nätverkande och samarbeten men också genom att utbilda och dela med sig av kunskap som ska underlätta företagens hållbarhetsarbete.

boka din plats redan nu!

ANMÄLAN

  • Medlemmar får kallelse via mail eller anmäler sig genom att logga in på sin MyClub- profilsida.
  • Gäster som vill bekanta sig mer med oss och vårt styrelsenätverk, välkomna att anmäla er här.

GDPR
När du anmäler dig till detta evenemang godkänner du automatiskt att:

  • finnas med på en deltagarlista synlig för alla deltagare
  • samt även på bild som delas i sociala medier.

Listan med namn får ej användas i reklamsyfte eller missbrukas på annat sätt.

BLI MEDLEM I BOARDING FOR SUCCESS STYRELSENÄTVERK

Är du ej medlem och önskar bli medlem kan du anmäla dig och betala ditt medlemskap via vår digitala plattform, My Club. Vi genomför ca 6-8 träffar per år som ger dig kunskap och nya kontakter. Investeringen är 1 500 kr år ett och följande år 1 400 kr ex moms. Följ oss gärna på LinkedIn och läs mer på vår hemsida.

Vi ser fram emot att ses och har du frågor,
kontakta någon av oss i styrelsen!

Varmt välkommen
Styrelsen för BFS

Datum

mar 23 2023
Expired!

Platser

Audi Studios
Stockholm
Kategori
BFS

Arrangör

BFS
E-post
Styrelse@boardingforsuccess.se