Vikten av att säkerställa HR komptens i styrelser.

HR-kompetens i styrelser är fortfarande relativt ovanligt, därför tycker vi att det spridas mer kunskap om vikten av att säkerställa HR kompetensin i Styrelser. Strategisk HR / People & Culture kompetens är en viktig parameter för att bygga hållbara organisationer som leder till lönsam tillväxt.

Välkomna och lyssna på Nanette Brink och Sanna Schönwell från Sweden HR group tillsammans med Johanna Flanke, Sveriges HR Förening – de kommer dela med sig av kunskap, erfarenheter och insikter kring vilka frågor en styrelse bör ställa till sin VD och operationella ledning för att säkra en hållbar tillväxt i en kraftigt föränderlig värld.

Anmäler dig som medlem gör du  >>>>  HÄR

Är du gäst anmäler du dig här >>>>>>> HÄR

 

OBS! Sista av- och påanmälan är den 22 maj. Eventet har max antal på 25 så därför är det viktigt att avanmäla sig förhinder uppstått så att alla som vill och hinner anmäla sig i tid kan komma.

Vilket värde har HR/People & Culture kompetens i en styrelse ?

Det har aldrig någonsin i historien varit så många saker som rör på sig samtidigt som idag – förutsättningar för att driva business ser också helt annorlunda ut. Detta får konsekvenser på organisationers förmåga vad gäller t.ex  innovation och resiliens. Att människor är ”företagets viktigaste resurs” är långtifrån en klyscha 2023 – och HR/People kompetensen har blivit avgörande för många branscher.

Sweden HR group, har kunskap om vad som skapar produktivitet, innovation och förändringsvilja. Vi lever i en föränderlig värld där organisationer ständigt behöver omforma, omprioritera affärsmål, anpassa organisationers storlek och struktur liksom ha förmåga till nytänkande kring sitt erbjudande. Begrepp som Re-skill, Up-skill, ledarskap och kultur – är idag en viktig stomme i styrmodellen. Hållbara människor ger över tid hållbara och framgångsrika organisationer.

Denna kväll kommer vi få lyssna på;

Nanette Brink, grundare och konsult på Sweden HR group med lång erfarenhet som VD- och ledningsstöd i HR/People & Culture frågor.

Sanna Schönwell, affärsorienterad konsult inom HR och organisationsutveckling med 20 års erfarenhet av HR management från en mängd olika branscher, på ledningsnivå. OM Sweden HR group Sweden HR group är en konsultbyrå specialiserad på HR/People & Culture.

Johanna Flanke, generalsekreterare för Sveriges HR förening, som skapar förutsättningar för människorna bakom människorna i Sveriges arbetsliv.

Resultatet av vår leverans är alltid en förflyttning där affären står i ständig fokus. Genom projekt och löpande leverans, utvecklar vi och stärker allt från ledare och medarbetare, till processer, strukturer och kompetenser. Vi skräddarsyr vårt tillvägagångssätt efter era unika behov och affärsfas och har flexibiliteten att snabbt skala upp eller ner när det behövs. Vi arbetar med B2B i alla typer av branscher; offentlig sektor, bank/finans, detaljhandel, e- handel, serviceindustri, tech – för att nämna några. Vi arbetar i team, vilket ger våra kunder möjlighet att ta del av vår omfattande expertis och erfarenhet – oavsett uppdragens omfattning. / Sweden HR Group

Kvällens lokalvärd är Tribion Agency.

Vi är en digitalbyrå som arbetar med digital transformation, strategi och analys. Hur arbetar du med din digitala strategi, hur får du fler kunder och skapar tillväxt? Behöver du hjälp med delar eller hela din digitala transformation? Sådana frågor hjälper vi våra kunder med. Tribion kommer presenteras av Terry Träff som är byråns grundare. Efter presentationen finns självklart tid för frågor.

Här kan du förbereda dig med frågor Terry. >>>>> Läs mer här!

 

Styrelsen BFS med föreläsare och lokalvärd hälsar alla varmt välkomna.

Datum

maj 25 2023
Expired!

Tid

17:30 - 20:00

Platser

Tribion Agency AB
Artillerigatan 6
Kategori