BFS Värvningslunch – Google

Vårt koncept ”Värvningslunch” blev en succé så vi kör det som ett stående inslag i vår kalender och åter igen  har vi förmånen att få gästa Google.
Viktigt denna lunchen är för medlem med en gäst. Syftet är att via våra medlemmar brädda vårt nätverk och får fler att ta del av Boarding for Success.
Googles huvudkontor hittar ni på Kungsbron, värdinnor  och representater från styrelsen är Jeanette Duvebrant, Lisa Wendin och Helene Odevall.

OBS när du anmäler dig skriv namn på din gäst i kommentarer så vet vi vem som är din gäst.

Medlem anmäler sig >>>> här. Gäster anmäler sig >>>>> här.

Antal platser 7 medlemmar + 7 gäster.

Varmt välkommen och först till kvarn gäller!

Styrelsen BFS

GDPR

När du anmäler dig till detta evenemang godkänner du automatiskt att finnas med på en deltagarlista synlig för alla deltagare, samt även på bild som delas i sociala medier. Listan med namn får ej användas i reklamsyfte eller missbrukas på annat sätt.

BLI MEDLEM I BOARDING FOR SUCCESS STYRELSENÄTVERK

Är du ej medlem och önskar bli medlem kan du anmäla dig och betala ditt medlemskap via vår digitala plattform, My Club. Vi genomför ca 6-8 träffar per år som ger dig kunskap och nya kontakter.
Investeringen är 1 500 kr år ett och följande år 1 400 kr ex moms. Följ oss gärna på LinkedIn och läs mer på vår hemsida.

Datum

jan 19 2024
Expired!

Tid

11:30 - 13:00

Platser

Google
Kungsbron 2
BFS

Arrangör

BFS
E-post
Styrelse@boardingforsuccess.se