BFS Nätverklunch, tema: Mentorskap för ledare

Vill du lära känna BFS medlemmar lite närmare, knyta djupare affärsrelationer samt träffa oss i styrelsen?

På denna nätverkslunch har vi nöjet att lyssna till vår medlem Fredrika Erlandsson som driver Voca Mentorship. Hon kommer att berätta om fördelarna med ett mentorskap ur ett styrelseperspektiv och hur detta positivt kan påverka ett företags utveckling.

”Att som styrelse stötta VD med genom att erbjuda professionellt mentorskap i form av affärsnära rådgivning och målinriktad coaching, är ett smart sätt att hantera risker och stötta sin absolut viktigaste tillgång.

Mentorskapet är ett konfidentiellt bollplank utanför relationen mellan VD och styrelseordförande – inte bara då det skapas ett särskilt rum för att fritt testa idéer och strategier – men det ger också VD och bolag en genväg till spetskompetens inom områden som kanske brister, eller där nytt fokus krävs. Det ger dessutom tillgång till någon som själv gjort en liknande resa, med insikter kring både bolagsstyrning, ledarskap och styrelsemanagering; ett mentorskap med en helt oberoende agenda, där samtal kan flyta prestigelöst och kreativt och där VD tryggt kan få utlopp för tankar och idéer, utan att behöva navigera mellan ägarintressen och personliga kopplingar till bolaget.

Att ge sin VD möjlighet att utmanas både professionellt och personligt, och med det bygga självförtroende i sitt ledarskap och sin förmåga att driva bolaget till framgång, är en strategiskt bra val – och en investering som kommer att göra skillnad, både för VD och bolag, men även för er som styrelse.”

VOCA erbjuder affärsnära rådgivning och coaching genom målinriktade mentorprogram riktade till VD och seniora ledare inom näringslivet och ger tillgång till handplockade mentorer som coachar mot satta mål och bidrar med kompetens. Allt med fokus på kopplingen mellan ledarskap, målstyrning och affär.

Sista fredagen varje månad tar vi en extra lång lunch i centrala Stockholm. Endast 20 platser kommer att vara tillgängliga och är till självkostnadspris! Inbjudan går ut till alla betalande medlemmar och först till kvarn gäller. Ibland har vi specifika ämnen vi talar kring och ibland tar vi samtalet dit det behövs för dagen och lär oss av varandra.

Vi ser fram emot att ses!

Varmt välkommen
Styrelsen i BFS

Datum

okt 28 2022
Expired!

Platser

Vi återkommer med plats
Restaurang i centrala Stockholm
Kategori