Att verka som styreledamot i en osäker och oväntad omvärld

Detta event kommer vi gästas av Ulf Rönndahl, som utsågs till ”Årets Risk Manager i Sverige 2010” och har fått flera internationella erkännanden för sitt arbete med riskhantering. Ulf Rönndahl är programchef för flera institut som genomför certifiering och diplomering av riskchefer i Sverige. Ulf är en mycket välrenommerad föreläsare och föreläser om Risk Management på flera internationella och erkända läroinstitut i USA och Europa.

Ulf har en bakgrund som polis i Malmö och i FN:s regi i 15 år. De sista åren inom polisen i Sverige jobbade Ulf som mordutredare på Länskriminalen i Skåne. Ulf jobbade som utredare och utredningschef i internationella polisorganisationer inom FN:s regi i tre år innan han lämnade polisyrket 1996. Ulf kommer fokusera på tre frågor i sin föreläsning:

Vad är det som är skyddsvärt i en modern organisation idag?
Hur kan man stärka anseende, varumärke och bolagsvärde med effektiv riskhantering?
Hur bygger man resilience – motståndskraft – i en osäker och oväntad värld?

Mer om Ulf Rönndahl

Ulf har arbetat med riskhantering och säkerhetsfrågor på Group nivå inom Skandia, If Skadeförsäkring, Telenor Sverige, Telenor Indien, Länsförsäkringar och IKEA i sammanlagt 25 år. Ulf är civilekonom, har en Executive Master of Business Adminstration och examen i Corporate Governance (styrelseprogrammet) från Ekonomihögskolan vid Lunds Universitet. Han har också bl.a. examen i Finance, Strategy, Global Strategy, Strategic Marketing Management, Business Sustainability, Risk Management och Business Analytics and Big Data Program från Harvard Business School, USA. Han har gått långa ledarutbildningar på IFL och Handelshögskolan i Stockholm i bl.a. strategiskt ledarskap.

Zoomlänk skickas endast till anmälda deltagare.

Anmälan:

Medlemmar får kallelse på mail eller anmäler sig genom att logga in på sin profilsida.
Icke medlemmar anmäler deltagande här.

Datum

aug 26 2021
Expired!

Platser

Zoom rum
BFS

Arrangör

BFS
E-post
Styrelse@boardingforsuccess.se