ÅRSSTÄMMA 2022

Styrelsen för Boarding for Success – ekonomisk förening kallar härmed till årsstämma, onsdagen den 27 april 2022 enligt dagordning nedan. Efter två år av pandemin och digitala stämmor är vi glada att återigen kunna ses fysiskt på vår årsstämma.

I år har vi nöjet att få vara hos Advokatbyrå Norburg & Scherp som bjudit in oss till att hålla stämman i deras fantastiskt fina lokaler vid Stureplan.

Vi börjar kvällen med årsstämman för att sedan få en presentation av Norburg & Scherp som är experter på tvistlösning där de kommer att dela med sig av sin breda erfarenhet.

Johan KadarDärefter får vi möta serieentreprenören Johan Kadar som tar med oss på sin spännande och inspirerande resa där han startat, ägt, drivit och sålt över tio bolag. Johan delar med sig av utmaningar med olika marknader, framgångar och vikten av bra styrelsearbete. Se artikel kopplat till senaste bolaget, Fenix Healtcare som han både startade och sålde med rekordfart, detta i samband med pandemin som innebar oerhörda investeringar i ett juridiskt perspektiv.

Vi ber dig anmäla dig senast 20 april vilket som medlem sker genom kallelsemail. Handlingarna finns att tillgå nedan och ÅR signeras digitalt innan stämman.

Välkommen som gäst utan rösträtt, anmäl ditt deltagande HÄR!

Varmt välkomna önskar
Styrelsen i Boarding for Success

1) Kallelse-arsstamma-2022.pdf som innehåller dagordning samt valberedningens förslag till styrelse samt styrelsens förslag till val av valberedning

Datum

apr 27 2022
Expired!
Kategori
BFS

Arrangör

BFS
E-post
Styrelse@boardingforsuccess.se