Det har gått hela 10 år sedan vi startade vårt nätverk Boarding for Success. Det vill vi fira tillsammans med dig bästa medlem eller du som är nyfiken på nätverket och gärna vill bli medlem.

Under dessa 10 år har vi arrangerat ca 80 träffar, ökat vår kunskap kring styrelsefrågor från många talare och varandra, byggt affärsrelationer, förmedlat styrelseuppdrag, diskuterat och fått nya insikter och perspektiv och inte minst mött många nya, intressanta och trevliga personer via vårt nätverk.

Boarding for Success har sitt ursprung i programmet Styrelsekraft som dåvarande Näringsministern Maud Olofsson initierade 2009. Denna

Bild från Boarding for Success 5-årsjubileum

kväll, 10 år senare är vi väldigt glada för att Maud deltar i vårt firande och berättar vad som hände för 10 år sedan, samt reflektera tillsammans med oss hur hon ser på mångfaldsfrågan idag och vad som behövs för att driva utvecklingen framåt.

Ett stort varmt välkommet till Maud Olofsson!

Vi kommer att blicka tillbaka på vad som har hänt i nätverket och även i omvärlden men också se framåt hur vi fortsatt kan driva våra viktiga frågor under de kommande 10 åren.

Vi hoppas att du vill komma på detta unika jubileumsevent och fira vårt fina nätverk.

Vad skall man ha på sig på ett 10 års jubileum? Det är ju fest som gäller så tänk ”Glittrande jul” ” fastän vi träffas digitalt.

Ta även med dig något att skåla med- både för jubilaren och den annalkande julen.

Vi ses den 15/12!

När du anmäler dig till detta evenemang godkänner du automatiskt att vara med på en deltagarlista synlig för alla deltagare.

Är du inte medlem, men intresserad är du välkommen att anmäla dig på denna länk.

Varmt välkommen önskar vi i styrelsen på Boarding for Success!

Följ oss gärna på LinkedIn

Bild från Boarding for Success 5-årsjubileum