Styrelsenätverket Boarding for Success bjuder in till en träff som syftar till att fördjupa relationer samt kunskapsöverföra mellan varandra i nätverket. Sitter du på banbrytande nyheter, utmanande frågeställningar eller visioner som kan bidra till framtidens styrelsearbete?

Denna kväll lägger vi extra vikt på dig som medlem. Lär känna ditt nätverk och dela med dig av dina erfarenheter och kompetenser. Ju mer vi lär känna varandra desto fler möjligheter ges till styrelseuppdrag och affärer.

Oavsett om du är styrelseproffs eller ny i nätverket/styrelsevärlden kan alla bidra. Vi diskuterar aktuella frågor och utmaningar inom styrelsearbete. Det blir mingel, rundabordssamtal och summering i plenum.

17.30 Samling, mingel, mat och dryck
18.00-20.00 Rundabordssamtal om styrelsearbete

Anmäl ditt deltagande här!

Denna träff vänder sig till medlemmar i Boarding for Success med gäster samt till dig som önskar bli ny medlem. Vänligen hjälp föreningen att marknadsföra oss genom att dela våra evenemang i dina sociala medier.

Genom att signera upp dig på detta event, godkänner du härmed att dina kontaktuppgifter kommer att finnas på en deltagarlista för övriga deltagare på eventet.

Varmt välkommen önskar styrelsen.

Ogunsen Executive Search erbjuder rekrytering samt interimlösningar för chefsbefattningar, styrelser samt affärskritiska nyckepersoner. Tack till Ogunsen Executive Search bjuder oss på lokal denna kväll. Önskar du/ditt företag vara värd för nätverket med lokal och bjuda på kunskap/erfarenheter kring styrelsefrågor vänligen kontakta styrelse@boardingforsuccess.se.