Varmt välkommen till en workshop med Anders Ekdahl VD för The Labyrinth Public Affairs som startade ett tvärpolitiskt initiativ vid namn WomEngage med målet att skapa en mötesplats mellan näringsliv och politik som leder till bättre förutsättningar för kvinnor att starta och driva företag.

Syftet med kvällen är att ta fram förslag på aktiviteter som kan skapa bättre förutsättningar för kvinnor att anta en ledande befattning, anta ett styrelseuppdrag samt äga och driva företag. Förslagen kan sedan presenteras i Almedalen under politikerveckan då WomEngage kommer att vara synliga med olika aktiviteter, exempelvis panelerdebatter, mingel etc. Vi i Boarding for Success har genom WomEngage och Anders Ekdahl möjlighet att delta under veckan.

I höstas genomförde WomEngage ett event i Riksdagen där vi i Boarding for Success deltog. På bild vår styrelseledamot Katharina Hjorth – se film

Denna träff är exklusiv för våra medlemmar i Boarding for Success där du som medlem även kan ta med dig en gäst. Obs! Glöm inte att anmäla din gäst via Eventbrite.

17.30-18.00 Mingel, lättare förtäring och dryck
18.00-20.00 Workshop med Anders Ekdahl

Varmt välkommen önskar styrelsen i Boarding for Success.

GDPR – Genom att anmäla dig till detta event kommer ditt namn och mailadress att finnas på en deltagarlista endast tillgänglit för detta evenemang.