Varmt välkommen till 2019 års första nätverksträff. Kvällens talare är Catahrina Lagerstam och Satish Sen.
Hur säger man till ordförande på ett trevligt sätt när den inte leverera det den ska? Hur hanterar man taskigt skrivna aktieägaravtal som påverkar företagets styrelse?
Hur kommunicerar man med valberedningen? Vad gör man när man kommer in som sprillans ny i styrelsen? Hur skapar man ett trevligt arbetsklimat och synergi i styrelseteamet?
Vad gör du när du inte är nöjd med rapporteringsunderlaget?
Program:
17.30 Samling, enklare förtäring och dryck
18.00 Presentation nätverket Boarding for Success, sponsor Close
18.15 En interaktiv kväll mellan talare och medlemmar
19.30 Nätverkande
20.00 Slut
Bjud gärna med en gäst och anmäl med namn, mail och företag så vi kan beräkna mat och dryck.
Genom att anmäla dig till detta event godkänner du samtidigt att synas på en deltagarlista för detta event.
Anmälan gör du här!
Varmt välkomna önskar styrelsen i Boarding for Success!
Tid och plats
Ons, 20 feb
17:30 – 20:00
Plats
Chefsnätverket Close AB
Peter Myndes Backe 12, Vån 5

 

Catharina Lagerstam

Catharina Lagerstam är civilekonom, civilingenjör och ekonomie doktor inom finansiella risker (uppfann Value-at-Risk modellerna), arbetar som styrelseproffs och är oberoende rådgivare och privatinvesterare. Hon arbetar för närvarande i styrelsen för ICA Försäkring, Image Systems samt ideellt i Franska Skolan.
Catharina Lagerstam arbetade tidigare i styrelserna för Elektronikgruppen, Erik Penser Bank, ICA Banken, Kommuninvest, Landshypotek Bank, mfl samt ett antal andra bolag/organisationer. Lagerstam har också suttit i Insynsrådet vid Försvarsmakten.
Under 90-talet var Catharina Lagerstam bl.a. Risk Manager vid Stora AB’s finansbolag i Bryssel, arbetade på Bankstödsnämnden som ansvarig för värderingsprocessen samt rekapitaliseringen av Gota bank samt var CFO för Hufvudstaden. Under 2000-talet arbetade hon bl.a. åt Jan Stenbecks Europasatsning med Tele2 samt satt senare i ledningen för Clearstream i Luxemburg.
Catharina gjorde sig känd för en bredare allmänhet våren 2010 när hon avgick ur styrelsen för HQ AB. Hon fick Veckans Affärers pris som Årets Ryggrad, 2010. Catharina utsågs till Årets GRC-profil 2016.

 

Satish Sen

Satish Sen har drygt 30 års erfarenhet som ägare, VD, interimchef, styrelseledamot och rådgivare från ägarledda bolag. De senaste tio åren har han även arbetat med att föreläsa och utbilda ägare, ledare och styrelser i frågor som rör bolagsstyrning, aktivt ägarskap och styrelsearbete samt stöd till ägare vid ägarskiften.
Han har även varit medförfattare till en rad böcker i dessa ämnen.