Kan man bli en framgångsrik VD och kanske vinna Årets VD om inte relationen mellan VD och styrelse är riktigt bra? Och vad krävs då för att relationen ska vara bra? Den frågan ställer vi till Johanna Frelin, vinnare av titeln Årets VD 2013 som tillsammans med Per Winblad, redaktör för Motivation.se och arrangör av Årets VD, resonerar kring detta ämne.

Johanna Frelin, vd för arkitektfirman Tengbom Architects, har berömts och prisats flera gånger, för sitt ledarskap. Dels för att hennes ledarstil beskrivs som visionär, dels för att hon vågat använda okonventionella metoder för att få medarbetarna att tänka i nya banor. Johanna Frelin vann titeln Årets VD 2013 under tiden på Hyper Island. Innan dess arbetade hon i åtta år på SVT, bland annat som chef för allmän-tv och dessförinnan chef över SVT Fiktion.

Per Winblad kommer att berätta mer om kriterierna för val av vinnare och hur detta har förändrats över tiden. Och tillsammans med Johanna resonera kring faktorer som konjunktur, teknisk utveckling, bransch, i vilka länder verksamheten bedrivs, ledarskap etc.

Program:

17.30 Samling, enklare förtäring och dryck

18.00 Presentation nätverket Boarding for Success, sponsor Epicenter Stockholm och CGI Sverige med Charlotte Darth, VP Emerging Technologies

18.15 Per Winblad och Johanna Frelin – relation VD/styrelse med gemensam reflektion

19.30 Samtal och nätverkande

20.00 Slut

Bjud gärna med en gäst och anmäl med namn, mail och företag så vi kan beräkna mat och dryck.

Genom att anmäla dig till detta event godkänner du samtidigt att synas på en deltagarlista för detta event.

Anmäl dig HÄR

Varmt välkomna önskar styrelsen i Boarding for Success!