Boarding For Success gör ett nedslag i hur ledning och styrelse arbetar med kommunikationsfrågor idag, och vilka effekter som kan uppnås med nya perspektiv.

Under kvällen visas ett par olika case där vår värd Kelly and Pling tagit fram en kommunikationsplan i samråd med ägare och styrelse. Vi rör oss mellan storbolag och Start ups.

Kvällens talare Helena Wittbom har arbetat med kommunikation på PR-byrå och inom industrivärlden på Volvo och Fazer. Idag är hon VD och delägare i Kelly and Pling. I dialog med Marianne Lilja Wittbom, styrelseproffs och affärskonsult med 17 år som VD i bagaget, ges det många exempel på hur bra kommunikation ger kommersiell framgång.

Kvällens värd Kelly and Pling är en kreativ reklam- och PR-byrå som sätter starka idéer och nya perspektiv i rätt kanaler med hjälp av digital spetskompetens. Deras mål är att bygga ett kommunikationshus som kan hjälpa varumärken att växa.

Datum: 14 juni

Tid: 17:30- 20:00

Plats: Kelly and Pling, Södra Agnegatan 29, Stockholm. (Tar du tunnelbanan går du av Rådhuset och väljer uppgång Landstingshuset – Landstingshuset – Landstingshuset. Och porten är precis vid uppgången.)

Anmäl dig här

Denna träff vänder sig till medlemmar i Boarding for Success med gäster samt till dig som önskar bli ny medlem.

Varmt välkommen!