Varmt välkommen till en unik kväll som kommer att handla om ”Styrelsearbete i förändring” med en av Europas mest meriterade styrelseprofessor Ludo Van Der Heyden.

Professor Ludo Van Der Heyden, Chaired Professor in Corporate Governance från INSEAD, Academic Director för INSEAD Corporate Governance Center, kommer till Stockholm, Sverige den 21 maj.

Skärmavbild 2018-05-17 kl. 21.09.14

Professor Van Der Heyden är en mycket uppskattad talare på internationella event, nyligen i Singapore, Abu Dhabi, Paris och Amsterdam, rådgivare till många internationella styrelser. Han forskar och skriver både artiklar och rapporter inom området Corporate Governance och dess påverkan av digitalisering, kultur, organisation, styrning och arbetssätt med mera. Vi får möjlighet att lyssna på hans erfarenheter och forskningsinsikter inom området ”The changing face of corporate governance – re-humanizing the corporation” och därefter diskutera ämnet utifrån våra egna erfarenheter.

Presentationen och diskussionerna med Professor Van Der Heyden sker på engelska. “The world is changing at an increasing speed. Globalisation and digitalisation is setting high pressure on companies. Companies responsibility for all stakeholders are under scrutiny in most European countries. Boards roles and responsibilities are changing, as they are affected by new business realities and increasing regulations.

STORT TACK till kvällens moderator Liselotte Engstam som gör denna kväll möjlig!

Skärmavbild 2018-05-17 kl. 21.09.04
Liselotte är professionell styrelseledamot, rådgivare till EU inom digitalisering & bolagsstyrning, styrelseledamot i INSEADs internationella styrelsenätverk IDN samt forskar på styrelsers bidrag till företagsförnyelse och innovation.

Missa inte detta unika tillfälle som är möjligt för dig som medlem i något av nätverken; Boarding for Success, Styrelsekraft, Digoshen & INSEAD!

Anmäl ditt intresse senast den 14 maj. Vi återkommer med möjlighet till deltagande och vid anmälan fyller du i aktuellt styrelseuppdrag under rubriken ”Company” för att vi ska kunna sätta ihop intressanta diskussionsgrupper. Även om du vid anmälan får en biljett så är det bara en konfirmation på att vi tagit emot din önskan om att vara med så invänta ett mail med ytterligare en bekräftelse när vi sett hur stort intresset är.

Varmt välkommen önskar samverkande nätverken denna kväll: 

Boarding for Success, Styrelsekraft, Digoshen & INSEAD