UTMANINGAR, FALLGROPAR OCH FRAMGÅNGAR

Varmt välkommen till årets första nätverksträff där vi bjuder på kloka samtal, intressanta frågeställningar och diskuterar om de utmaningar och fallgropar en ny styrelseordförande kan behöva vara medveten om. Vi får också höra om vad som kan bidra till framgång och tankar att ta med sig och diskutera vidare kring.

Kvällens inspiratörer är Tanja Ilic och Peter Birath, se nedan presentationer.

Skärmavbild 2018-01-28 kl. 19.56.43

Tanjas bakgrund är bl a styrelseordförande i Svensk Mäklarstatistik, styrelseordförande i Team Sportia, styrelseledamot i Nord Pool Clearing ASA och European Energy Exchange i Tyskland. Idag arbetar Tanja vd för Svensk Fastighetsförmedling paralellt med några styrelseuppdrag. Hon har även erfarenheter från arbete utomlands vilket inneburit många spännande företagskulturer. Här är axplock från meritlistan: vd för ett Emeratiskt mjukvarubolag i Abu Dubai, koncern-vd Taxi Stockholm 150000 AB, försäljningsansvarig NasdaqOMX Sverige, vice vd Nord Pool ASA, marknadschef Atos Origin i Norden och Baltikum, operativ chef för Regus Business Centre i Norden och Baltikum. Hon har en utbildning inom pedagogik, ledarskap och HR från Uppsala Universitet samt en MBA från Handelshögskolan.Peter har många års erfarenhet från att leda och utveckla verksamheter, här är några av hans uppdrag: vd Solidar Pension AB, vd på AIK Ishockey AB, vd på Arctos Fonder AB, vd Coeli Asset management AB, 10 års erfarenhet från ledande befattningar inom Skandia AB bla som vd för Dial AB i Danmark och Norge
. Han arbetar aktivt med mentorskap till styrelse, vd och ledningsgrupper med strategi, ledarskapsfrågor samt kapitalanskaffning allt för att säkerställa lönsam tillväxt.
 
Peter har en utbildning inom företagsekonomi med inriktning på organisation och marknadsföring på Stockholms universitet och diplomerad Coach enligt ICF.

______________________________________________________

Vi låter oss inspreras av Tanja och Peter, ställer frågor och därefter blir det bikupor med utrymme för kunskapsöverföring vilket är en viktig del i nätverket för att kunna lära känna varandras kunskaper, egenskaper och personlighet.

AGENDA:

17.30 Samling, mingel, lättare mat och dryck
18.00 Vi lyssar till Tanja och Peter
20.00 Slut

Anmäl dig här

Denna träff är till för medlemmarna i Boarding for Success, men välkomnar även gäster som har intresse av nätverket.

Stort tack till Poolia Executive Search som välkomnar oss i deras hus denna kväll!