Välkommen till höstens andra träff med Boarding for Success. Vi gästas av två framstående personer med stor erfarenhet om ämnet jämställdhet. Ta del av aktuell statistik, erfarenheter, kunskaper, delta i diskussioner och runda bordssamtal.

Skärmavbild 2017-10-26 kl. 15.14.04

Sandra Bourbon, grundare av Framtidsfeministen, brinner för en jämställd framtid där alla ska ha rätt att leva sin dröm. Framtidsfeministen påverkar genom att investera i jämställda bolag, verka för ett jämställt ägande på börsen och erbjuda jämställt månadssparande för alla. Sedan starten i maj 2015 har den jämställda aktieportföljen utklassat Stockholmsbörsen med råge. Sandra kommer dela med sig av sin resa, skillnaden i hur män och kvinnor investerar och hur hon väljer bolag till jämställdhetsportföljen.

Eva Vati har jobbat i Teknik- och IT branschen sedan 1999 och haft ledande befattningar i styrelser för både noterade och privata bolag. Hon har nyligen varit i New York och deltagit i FNs advisory board gällande jämställdhet i styrelser. Eva har också gått styrelseutbildning FEW och fick också ett Hedersomnämnande av Trust för sitt arbete gällande jämställdhet. Hon jobbar idag som Hållbarhetschef på Ework Group AB.

Vi samlas 17.30 med mingel, enklare förtäring och dryck.
Datum: torsdag 9 november, 2017
Tid: 17.30 – 20.00
Plats: Ework Group, Mäster Samuelsgatan 60, 7:e våningen, Stockholm

Anmäl dig HÄR

Denna träff vänder sig till medlemmar i Boarding for Success med gäster samt till dig som önskar bli ny medlem.

Stort tack till Ework Group som sponsrar med lokal.

Varmt välkommen!