Välkommen till höstens första träff med Boarding for Success där vi kommer att få inblick i styrelsens ansvar avseende IT-säkerheten.

Vad var det egentligen som hände i samband med Transportstyrelsens IT-haveri? Och vilket ansvar hade ledningen och styrelsen i det som hände? Hur påverkar den nya dataskyddsförordningen organisationen i maj nästa år? Detta är bara ett par av många aktuella frågeställningar som påverkar dig i din roll som medlem i ledningsgruppen och/eller styrelsen.

Janne Haldesten och Göran Dahlberg från Cybercom kommer att lotsa oss genom utmaningarna i cyberrymden där de kommer att beskriva risker, hot, aktörer och utmaningar – utifrån hur det ser ut, hur vi hamnade där och vart vi är på väg.

Skärmavbild 2017-08-27 kl. 16.30.50

Janne Haldesten är säkerhetsspecialist på konsultföretaget Cybercom och ordförande för intresseorganisationen SIG Security. Han är bl.a. också kontrakterad lärare och nationell expert i cyberfrågor hos Försvarshögskolan, domare hos Atlantic Council samt fellow hos den amerikanska säkerhetsorganisationen och tankesmedjan Cyber Security Forum Initiative (CSFI).

Göran Dahlberg är ansvarig för Cybercoms affärsområde Secure med en bakgrund som kommersiell ledare inom bl a it, kommunikation/PR och logisitk. Göran kommer att dela med sig kring hur it-säkerhetsbranschen kommer att tvingas förändras för att kunna möta den snabbt föränderliga marknaden gällande IT-säkerhet

Vi samlas 17.30 med mingel, enklare förtäring och dryck.

Anmäl dig här

Datum: Tisdag 12 september, 2017

Tid: 17.30 – 20.00

Plats: Cushman & Wakefield, Regeringsgatan 59, 6:e våningen, Stockholm

Denna träff vänder sig till medlemmar i Boarding for Success med gäster samt till dig som önskar bli ny medlem. Varmt välkommen!

Stort tack till Cushman & Wakefield som sponsrar med lokal.

Varmt välkommen!