Photo

Suzanne Sandler

Styrelsekompetent, valberedare, rådgivare och affärsutvecklare

Jag är en driven kreativ ledarperson med styrelseerfarenhet som har förmåga att skapa resultat och goda relationer. Brinner för en hållbar utveckling där natur, samhälle, näringsliv och människa möts och utvecklas. Framgångsrikt men inte på bekostnad av varandra.

Jag tror att människor och verksamheter berikas och utvecklas av mångfalds­kompetens. Att det är viktigt att vidga sina vyer och ha mod att se vilka möjligheter och utmaningar som finns utanför boxen. Min senaste operativa tillsvidareanställning var som vd på Styrelseakademien i 10 år. Idag har jag förmånen att kunna gigga inom bolagsstyrning, investment management och i affärsutvecklande och innovativa projekt. Jag verkar bland annat som professionell valberedare med 6 uppdrag runt om i Sverige. Jag vill gärna bidra på olika sätt och i olika sammanhang.

Jag är en nyfiken person som gillar att vara i ständigt lärande. Att ha arbetat i stora som små företag, i ideella organisationer samt varit egen företagare har gett mig många värdefulla erfarenheter, inte minst vikten av att kunna hantera förändringar, vara flexibel och lyhörd.

Jag är sambo och bor på en mindre lantbruksfastighet i Söderköping. Jag har två döttrar som båda just avslutat sina akademiska studier och arbetar på stora internationella bolag. Livskvalitet för mig är att vara i naturen en stund varje dag och få röra på mig. När jag får tid över så umgås jag med vänner, spelar golf, cyklar eller åker skidor på längden och tvären.

Du kan anlita mig som styrelseledamot, valberedare, rådgivare eller coach. Eller varför inte utbilda er egen valberedning så att de gör ett bra jobb över tid.

Linköping, Stockholm

  • Uppdaterad för 4 veckor sedan

Specifik styrelsekompetens

  • Digitalisering
  • hållbar samhällsutveckling
  • Innovation

Utbildning

Från:
2005-2006
Till:

Hållbar samhällsutveckling - Stockholms Universitet

Certifieringar:
Rätt fokus i styrelsearbetet
Högre styrelseutbildning
Ordförandeutbildning
Diplomkurser
Ekonomi för styrelseledamöter

Fält med * är obligatoriska

I och med att du skickar in detta formulär accepterar du våra villkor för lagring av dina personuppgifter. Läs mer här!

Ingen fil vald