Nina Al- Ghussein Norrman

Padelevent med workshop: Att arbeta framtidsdrivet med omvärldsanalys

Detta event passar alla utom er med skadade knän och armbågar möjligen…

17:30. 18:45  Workshop: ”Att arbeta framtidsdrivet med omvärldsanalys” med vår medlem samt omvärldsstrateg, Nina Al- Ghussein Norrman, i PDL centers konferensrum som står till vårt förfogande under kvällen.
Vi vill inte vara för hungriga innan vi kör igång så det blir workshop med snacks!
18:45 – 19:00 Ombyte: gympaskor, rörliga ”träningskläder”
19:00 – 21:00 Lektion/Coachning av PDL Centers coacher samt Americano
21:00 – 21:30/22:00 Korar vinnare (alla kommer vara vinnare som kommer!) och byter om

Vi utmanar alla våra medlemmar, även er som aldrig spelat padel förut, att anmäla er, racket finns att låna! Är du inte medlem än så bli det nu för att kunna deltaga! Bli medlem.

Som nybörjare får vi timmes lektion och ni som spelat padel ett tag får individuella tips och tricks för att utveckla ert spel. Sista timmen av två kör vi en Americano/Vinnarbana, för alla.

Vi välkomnar våra medlemmar till ett annorlunda event i sann BFS- anda!

Americano/Vinnarbana padelmatcher är relativt korta och regleras efter hur snabbt matchen når en viss bestämd poäng och /eller en viss tid gått och man får möta hyfsat jämt motstånd (vinnarna förflyttas uppåt och möter de andra ’vinnarna’ hela tiden), vilket passar en blandad publik som denna. Våra tränare är på plats och hjälper oss med ställningen! 🙂

Nina Al-Ghussein Norrman är Framtidsstrateg på Kairos Future, med lång bakgrund inom digitalisering. Sedan mitten av nittiotalet har Nina hjälpt företag och organisationer hantera de förändringar som den tekniska utvecklingen driver. Det har hon gjort som bolagsgrundare, i företagsledande roller, i styrelser och som strategisk rådgivare. Nina har gradvis närmat sig forskningen och arbetar nu på forsknings- och managmentkonsultföretaget Kairos Future, där hon driver strategiska transformationsprojekt, föreläser och utbildar i omvärldsdriven strategiutveckling.

Nina Al- Ghussein Norrman
Nina Al- Ghussein Norrman

Om kvällens workshop
Välkommen till föreläsning och mini-workshop ”Att arbeta framtidsdrivet med omvärldsanalys”

Nina kommer att guida oss genom en timmes samtal kring hur man arbetar strukturerat och kontinuerligt med omvärldsanalys. Vi tittar på hur man scannar sin omvärld efter relevanta trender (VAD är det som händer i omvärlden), hur man analyserar dem för att förstå (VARFÖR händer detta?) samt identifierar konsekvenser av utvecklingen för just din organisation (HUR påverkar det vi ser oss?). Vi får också testa verktygen i en mini-workshop.

Om Kairos Future
Kairos Future är ett internationellt konsult- och analysföretag som hjälper företag och organisationer att förstå och forma sin framtid. 

Kairos Futures modell och filosofi har utvecklats under mer än 20 år av forskning och konsultarbete för hundratals företag, regeringar, och intresseorganisationer i Sverige och internationellt. Att förstå sina kunder, konkurrenter och marknader idag krävs för framgång på kort sikt. Att förstå var din bransch kommer att vara i morgon är hur man skapar ett försprång, blomstrar och växer. Trender och framtidsscenarier är den mest kraftfulla utgångspunkten för strategi- och affärsutveckling, innovation och varumärkesarbete. Vi utvecklar företag och organisationer till att bli framtidsdrivna. 

Varmt välkomna!

Anmälan:
Medlemmar anmäler sig genom att logga in på sin profilsida eller via inbjudan som skickas ut via mail.

GDPR

När du anmäler dig till detta evenemang godkänner du automatiskt att:

 • finnas med på en deltagarlista synlig för alla deltagare
 • samt även på bild som delas i sociala medier.

Listan med namn får ej användas i reklamsyfte eller missbrukas på annat sätt.

BLI MEDLEM I BOARDING FOR SUCCESS STYRELSENÄTVERK

Är du ej medlem och önskar bli medlem kan du anmäla dig och betala ditt medlemskap via vår digitala plattform, My Club. Vi genomför ca 6-8 träffar per år som ger dig kunskap och nya kontakter. Investeringen är 1 500 kr år ett och följande år 1 400 kr ex moms. Följ oss gärna på LinkedIn och läs mer på vår hemsida.

Vi ser fram emot att ses och har du frågor,
kontakta gärna Maria Rodhe Köllerström direkt, maria.rodhe@boardingforsuccess.se eller 0736-303 467

Varmt välkommen
Styrelsen för BFS

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Datum

feb 08 2023

Tid

17:30 - 21:30

Platser

PDL Center
Frihamnen
BFS

Arrangör

BFS
E-post
Styrelse@boardingforsuccess.se
Loading...