Tillbakablick och Julmingel

Året har bjudit på spännande talare med högaktuella ämnen och våra träffar har varit välbesökta. Nu bjuder vi in till julmingelkväll måndag den 17 December och lägger extra vikt på dig som medlem denna gång. Oavsett om du har varit med från start och vill dela med dig av viktiga erfarenheter/kompetenser, är ny adept som vill lyssna och ta del av nätverkets klokheter eller bara vill komma och umgås en stund så ser vi fram emot att mötas denna kväll.

Kanske sitter du på banbrytande nyheter, utmanande frågeställningar eller visioner som kan bidra till framtidens styrelsearbete? Detta vill vi gärna höra mer om på kvällens rundabordssamtal.

Vi bjuder på enklare förtäring vid 17.30. Stort tack till HEADS som sponsrar med lokal.

Datum: måndag 17 december 2018
Tid: 17.30 – 20.00
Plats: HEADS, Hovslagargatan 6, 3:e våningen, Stockholm

Denna träff vänder sig till medlemmar i Boarding For Success med gäster samt till dig som önskar bli ny medlem. Vänligen hjälp föreningen att marknadsföra oss genom att dela våra evenemang i dina sociala medier.

Varmt välkommen!

Anmälan till eventet här

Ps:Genom att signera upp dig på detta event, godkänner du härmed att dina kontaktuppgifter kommer att finnas på en deltagarlista för övriga deltagare på eventet.

Loading...