Stort Grattis Cecilia Vestin som vann utmärkelsen ”Årets Unga Fastighetskvinna”

Igår gick årets upplaga av Fastighetskvinnan av stapeln på Grand Hôtel i Stockholm. I samband med eventet delades priset för Årets Unga Fastighetskvinna 2015 ut. Vinnare blev Newsecs Cecilia Vestin, affärsansvarig för Alectauppdraget i Stockholm.- Det betyder oerhört mycket för mig att få den här utmärkelsen. Både eftersom det visar att det arbete jag gör blir uppmärksammat, men också för att det ger mig fortsatt energi att driva igenom förändringar som skapar en bättre arbetsmiljö i branschen”, säger Cecilia.Vi är stolta då Cecilia även är engagerad i styrelsen för Boarding for Success.

Juryns motivering:

Årets unga fastighetskvinna är engagerad, lyhörd och driven. Genom kunskap och god kommunikativ förmåga blir hon en inspiratör som drivs av att se andra utvecklas. Hon har stark integritet, mod att tänka nytt och sätter upp tydliga mål för sig själv och för sitt team. Som chef får hon högsta betyg av sina medarbetare. På sin arbetsplats har hon initierat och startat ett kvinnligt nätverk. Årets unga fastighetskvinna kombinerar arbete med en aktiv fritid. Hon bygger ett personligt kontaktnät utanför sin arbetsplats och privat tycker hon det är självklart att göra en viktig samhällsinsats. Med stor energi och patos är hon en stark förebild för andra kvinnor (och män) i (och utanför) vår bransch.

Cecilia har arbetat på Newsec sedan 2013 då hon började som affärsansvarig för Alectaportföljen i Stockholm. Förutom att ha genomfört ett flertal personal- och rapporteringsmässiga förändringar inom Alecta organisationen på Newsec, är Cecilia även engagerad i ett flertal kvinnliga nätverk. Bland annat driver hon ”Nätverket för kvinnliga ledare” internt på Newsec och hon är sedan i maj styrelsesuppleant i styrelsenätverket Boarding For Success.

Utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna instiftades 2014 av Fastighetssverige och Lokalnytt i samband med den första upplagan av Fastighetskvinnan. Utmärkelsen delas ut till en kvinna som verkar i eller kring fastighetsbranschen, som gärna antar utmaningar, är en god förebild och har förutsättningar att bli en framtida ledare inom branschen.

Vinnaren utsågs av en jury bestående av Agneta Jacobsson (ordförande), Kerstin Lindberg Göransson och Kristina Alvendal.

Loading...